2011. augusztus 17., szerda

Testes öröm Caffè Crema 22 alkalommal 1000g:
Helló eladni 22 alkalommal Caffè Crema élvezni testes darab fog kerülni, így 12,99 € = 285 € 22Stück
Minőségét megőrzi 6 2012



Ehhez testes kávé egy finom bársonyos krém-pillanat jó minőségű arabica babot válogatott. Rájössz összes enyhe és gyengéd egyéni tiszta Tchibo kávét ízek, kiegészítve finom karamell megjegyzés az íze. Az egyedülálló élmény krémmel, és kezeli minden nap.
Készítmény

Caffè Crema testes öröm szemes kávé különösen alkalmas a felhasználók számára, akik egy eszpresszó kávéfőző beépített daráló, eszpresszó kávéfőző gép (félautomata) vagy Cafetière. Élvezze a testes élményre, Caffè Crema erős eszpresszót egy bársonyos krém vagy finomabb, mint finom különleges kávéval, mint a cappuccino vagy a latte macchiato.
Szemes aroma védelmet a természetes

Annak érdekében, hogy az ízek a bab kap hosszú, grind őket csak főzés előtt. A szemes kiváló aroma biztonságos. Az illat a Caffè Crema enyhe öröm, hogy a legjobban megvédeni, tárolja a megnyitott csomag csomagolva légmentesen a hűtőszekrényben.
Minőség és felelősségvállalás

100% Arabica Tchibo:
Testes öröm Caffè Crema kiválasztjuk csak a legjobb a Tchibo felvidéki Arabica kávészemek, amelyek érett lassabban kijelölt helyeken, és így több időt, hogy fejlesszék egyedülálló számos több mint 800 ízek. Ebből felvidéki Arabica minőségű kávé is csak a legjobb: érett, nagy és makulátlan.


Tartalom:
1000g
Ár: 180 Ft